News

GDC domæne marked blog

Indien kunne blive domæne markedsleder?

hindu-girl

I 2016 vil Indien blive en af de største domæne markeder i verden. Dette er forudsigelsen af en af de største domæneregistratorer i verden.

Forskning rapporter er af mange marketing virksomheder på globalt plan viser, at inden for to år Indien kan blive en af de førende i den globale domæne marked. Ifølge en rapport, at antallet af Internet-brugere vil vokse til 2018 på en dobbelt-cifret rate – hurtigere end noget andet land i det Sydlige Asien. Årsagen til denne vækst er at øge antallet af måder, hvorpå du kan få adgang til Internettet via smartphones og udbredelsen af 3G og 4G.

I øjeblikket er der i Indien er omkring 243 millioner Internet-brugere. Internet boom udmønter sig i interesse i at investere i områder, der i stigende grad ses som en sikker måde at depositum, samt formere hovedstaden. En vellykket investering i domænenavne kan sikres ved en passende strategi: køb navne bestående af populære, almindeligt anvendte udtryk og sætninger, det bedste er kort og let at huske, samt om de tilbud og de værdier, der værnes af brand.

I dag, kun 10-15 procent af Indiens befolkning er online, derfor potentiale for udvikling af telekommunikation teknologi i dette land er enorm. Sammen med, der er også en stigende interesse for Internet-adresser, som er grundlaget for et velfungerende Internet forretning. Som et resultat, at der er en stigning i antallet af ikke-business-orienterede domæne registreringer i Indien, personlige hjemmesider, blogs, hobbyer, etc. Det Indiske marked er meget prisfølsomme på grund af de begrænsede økonomiske muligheder for forbrugerne. Men på grund af lave domæne priser, der er ikke noget problem med at købe web-domæner, som de fleste forbrugere.