News

GDC domæne marked blog

Hvad du bør vide om nye gtld?

Alt, Hvad Du Behøver At Vide Om Nye Gtld ‘ Er

Hvis du ønsker at lave en overgang til en mere innovativ nomenklatur af domænenavne, der vil slå let anerkendelse med din målgruppe, så nye generiske top level domæner (gtld ‘ er) tilbyder en mulig løsning til dig. Disse tilpassede domæne navne til at spille en meget vigtig rolle i effektiv branding og nå ud til den ønskede målgruppe imponerende.

Hvad er gtld ‘ er?

De nye generiske top-level domæner (gtld ‘ er) er en udvidelse af de mere populære top-level domæner (Tld), like.com and.org, som gør det muligt for virksomheder at vælge et domænenavn, der går godt med deres industri.

Hvis du har en virksomheds hjemmeside, du vil være bekendt med vigtigheden af at opnå synlighed på internettet i langt de digitale rum. Generiske Tld ‘ er, der giver organisationer mulighed for at gå med et domæne navn, der afspejler deres virksomhed korrekt. Passende gtld ‘ er, der giver genlyd med din virksomhed gå langt i at differentiere din virksomhed fra dine konkurrenter, men samtidig give en iørefaldende og rimede identitet til din hjemmeside, der holder fast i kundernes bevidsthed.

Hvordan gtld ‘ er kom i eksistens?

Ideen bag initiativet til at få business-orienterede domæne navne var at give virksomheder et bedre brand, styre og skabe nye muligheder i den online verden.