News

GDC domæne marked blog

100 tusinde registreringer i henhold til .CLUB domæne!

.club domæne har været den første blandt nye generiske Tld ‘ er for at opnå 100 tusind betalte registreringer. Det samlede antal navne, der i henhold til den nye tilbygning er nu 2,1 millioner. .XYZ domæne scorer højest med mere end 477 tusind domæne registreringer, efterfulgt af geo TLD .berlin med næsten 140 tusind domænenavne, der er registreret til dato.

Markedsføring af den .club domæne er blevet mere gennemsigtig, men lige så effektive i forhold til .xyz, i betragtning af antallet af betalte registreringer. .klubben har været den første blandt de nye gtld ‘ er til at drage fordel af støtte fra en celebrity – fremme engageret en kendt rapper 50 Cent. Hertil kommer, at domænet har været synlige i flere uger på startsiden af verdens største aktiebogsfører. Det synes klart, at ærlig markedsføring, som skaber positive resultater, selv om det er vanskeligt at nedtone værdien af selve udvidelsen.

.club domæne, i en meget kort tid efter sin frigivelse for almindelig registrering, er blevet en førende blandt de nye generiske Tld ‘ er med betalt registreringer. Det kan være for tidligt at tale om store overskud, men i betragtning af de fornyelser af .club domæner næste år, et betydeligt afkast af denne vidtrækkende .club kampagne der kan forventes.