News

GDC domæne marked blog

For business-domæne .EU kun!

På hjemmesiden eurid.det EU, vi kan læse en meget interessant konto, eller mere præcist, den betænkning, hvor vi kan se hvilke sider der er mest populære. Siderne er opdelt i kategorier, og afhængigt af udvidelsen. I overensstemmelse med resultaterne af de fleste af virksomhedens domæne er det domæne .EU, som er ansvarlig for, at 37,8% af de undersøgte områder. Til sammenligning har vi 30.5% for andre domæner global. Domæne .EU er en god løsning for den forretningsmæssige side?

Hvis vores virksomhed opererer ikke kun inden for landets grænser, men også på det Europæiske marked, er brug af extensions .EU kan være en god løsning. I slutningen .EU er den samme, med Europa og, selvfølgelig, identificerer sig med dette område. Virksomheden værdsætter domæne? En anden interessant information om rapporten EURiD. Antallet af sider, der blev tildelt denne kategori, de fleste hører til den kategori af byen.

Dette er et plus for virksomheder, der værdsætter og forstår værdien for erhvervslivet er tilgængeligheden af et domæne og en hjemmeside på Internettet. Sider business populære, men sandsynligvis er denne faktor, der er endnu bedre, fordi der er mange virksomheder, der ikke har en business side. Corporate site, bør identificeres med virksomheden. Hvis der på kortet i tillæg til det angivne telefonnummer og adresse, skal finde den del, hjemmeside: e-mail-adresse og hjemmeside-adresse.