.london domæne til rådighed for generel registrering

big ben clock - photo.london domæne blev gjort tilgængelig for den almindelige registrering på September 9, registrering over 12.000 domæne registreringer inden for de første 24 timer af sin generelle ledighed, og at det samlede antal registrerede domænenavne over 35.000.

Under Landrush fase, der var 22,600 domænenavne, der er registreret under .xyz. Inden for 24 timer efter åbning af den Generelle Ledighed fase, der var 12,400 nye domænenavne, der registreres.

Antallet var imponerende, men stadig levede op til forventningerne. Selv om dette resultat er en rekord blandt de nye gtld ‘ er, de forventede tal strakte sig så langt som 50.000 registreringer. Forholdsvis, den .berlin-domænet er registreret for mindre end 32 tusind domæne navn registreringer inden for den første dag i den Generelle Ledighed, men en række gratis domæne navne blev tilbudt beboerne i den tyske hovedstad i løbet af en kampagne.

På den anden side .club domæne, forrest blandt de nye gtld ‘ er, der tilbydes for et gebyr, havde næsten 26,000 domænenavne, der er registreret inden den første dag efter starten af sin Generelle Ledighed.

Høje forventninger til .london blev vakt af den fremtrædende position i London, og den meget store befolkning på 10 millioner såvel som den salgsfremmende indsats, der er gjort af registreringsdatabasen .london domæne i den Britiske hovedstad.