News

GDC domæne marked blog

Hvordan til at vurdere prisen for et domæne?

En af de vanskeligheder, der er forbundet med salg af domæne er en realistisk vurdering af dens værdi. Alt for høj pris skræmme køber, for lavt, vil medføre et tab til sælger. Hvilke kriterier skal være styret ved at vurdere, hvor meget et domæne?

Er din Internet-adresse er glat og luftfugtighed i højere grad end omkostningerne på de fleste andre varer og tjenester. Dette er på grund af den unikke karakter af domæner. Priser navne med suffikser TLD er ikke standardiseret på tværs af markedet på samme måde som priserne på de varer, der produceres i massevis. Hvis butikken kræver for høj, er det vores opfattelse, at det beløb, for brødrister, og vi kan kontrollere prisen for de varer, fra andre sælgere. Så, som regel, det ser ud til, at forskellene ikke er for store – der er en række priser, som er en slags marked standard, pris for dette produkt.

Domæner, alt er anderledes. Omkostningerne er påvirket af mange faktorer, som ofte ændrer sig over tid, som varierer, afhængigt af den specifikke adresse. I praksis, at estimere domæne, vi ofte bruger intuition og evaluering kryterialna til formål at rationalisere vores “feel”. Selvom disse handlinger kan virke uprofessionel, det er for erfarne investorer intuition spiller en stor rolle. Ofte er vi ikke klar over det fulde omfang af en lang række variabler, der er relevante for vurderingen af denne adresse. I sådanne situationer, intuition er tale om det ubevidste”, som bruger en rig erfaring, er sin vægt værd i guld.

I erhvervslivet, men den rationelle filter oven på den “følelse” af, at det er nødvendigt. Også på grund af eventuelle forhandlinger med kunden kræver brug af rationel fyre. Spørgsmålet om, hvordan man “filter” forudanelse, hvilke kriterier målt værdien af den adresse på Internettet, har du sandsynligvis aldrig vil få et udtømmende svar. Mange investorer har udviklet deres egen formelle system til vurdering af. Nogle af dem tager højde for snesevis af faktorer. Men, ikke alle af dem, der gælder for hver enkelt transaktion. Sælge domæne omsættelige gigant, sandsynligvis, vil vi bruge et andet sæt af evalueringskriterier, end i en situation, hvor vores klient vil Finansiere, en velgørende organisation eller en hobby.